img-7287_RRVm.jpg

Historien

Hvorfor Tea?

Rituals of Tea er ikke bare en lidenskap – det er en reise inspirert av de frodige, grønne tehagene på Sri Lankas høyfjell. Både smaken og velværen du finner i te, sammen med vår kjærlighet til disse hagene, motiverte oss til å skape et økologisk temerke. For mange kan te virke som en enkel papirpose, men dykker du dypere inn i teens verden, åpenbarer det seg en verden av forførende aromaer og dyp indre ro. Når du opplevder en grønn tehage er som du oppdager en skjult oase – et sted hvor du kontinuerlig lengter etter å vende tilbake til.

Etter en pause er vi tilbake, og vi jobber ivrig med å bygge en nettbutikk som en digital oase. De første teene lanseres i januar 2024. Bli med på ventelisten for eksklusive tilbud og opplev magien "Rituals of Tea" ønsker å dele

Eksklusiv Tilgang:

Ved å stå på ventelisten sikrer du deg førstegangs tilgang til våre unike te-blandinger. Du blir blant de første som får smake magien av "Rituals of Tea".

Spesialpriser:

Som en del av ventelisten, får du teene våre til de aller beste prisene. Spar penger og nyt kvalitet samtidig.

Bonuser:

Alle på ventelisten vil motta spesielle bonuser og overraskelser. Dette er vårt "takk" til de som tror på og støtter "Rituals of Tea".

Lese en bok mens du venter?

Få tea-rituals oppdatering