21 Dager Rydde Bootcamp

fjern indre og ytre rot og lev med overskudd og ro i hverdagen

21 Dager Rydde Bootcamp

 

Hvorfor sitter rydding så langt inne for de fleste? Hvorfor er det så tungt å komme i gang? Hva er rot egentlig, og hva kan du gjøre for å bli motivert? Det blir jo ikke rotete av seg selv. Og rot er ikke bare de synlige tingene.

Første steget for å komme i gang er å endre de vanene som har gjort at du har fått det rotete. Det blir ikke rotete av seg selv. 

Å tenke på en annen måte er enkelt, men det holder ikke å gjøre det en dag. Utfordringen er at det tar ca. 21 dager å endre en vane.

Derfor lagde jeg 21 dager ryddebootcamp, for å hjelpe deg å rydde i kropp, sinn og hjem. 

I dette kurset får du enkle oppgaver tilsendt av meg daglig basis. Ingen hokuspokus, ingen magi. Det er livet som er magisk, men rot blokkerer ofte magien i livet ditt.

Hvis du er mere opptatt av å løpe rundt å lete etter ting du ikke finner i kaoset, fremfor å være tilstede her og nå, er det lett å glemme at livet er magisk.

Er du klar for et enklere liv? Meld deg på dette livs-endrende kurset.

 

Rot er utsatte besluttnnger:

Hvis ditt hjem er fylt med rot, er det stor sannsynlig at livet ditt er fylt med rot. Rot det er hva som står mellom deg og det livet du drømmer om. Det kan være de fysiske tingene i hjemmet ditt... eller det kan være gamle følelser som er vanskelig å slippe.

Rydde er ikke å flytter rundt på rotet. Hvis du kun fokuserer på dine ting vil du aldri oppleve at varig resultat. Det handler ikke bare om dine ting, det handler om en ny måte og tenke på. Vi kan ikke fortsette å gjøre det samme og forvente et annet resultat. 

Jeg har en løsning på ditt rot:

21 Dager Rydde Bootcamp inspirerer deg til å endre gamle vaner som gjør at livet er blitt rotete. Jeg gir deg enkle men kraftfulle verktøy til å slippe det unødvendige, slik at du kan rydde plass til deg og det livet du drømmer om.

Det tar 21 dager å bryte en gammen vane. Er du klar til å åpne opp for det livet som ligger der å venter på deg? Klar til å rydde vekk alle forstyrrelsene? 

Hva sier kurs deltagerne?

 • Wenche Sellevag

  Wenche Sellevåg

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  “Å rydde med Nina er noe av det beste jeg har gjort på lenge. Systematisk fra rom til rom og hele tiden med tanke på å få det bedre med meg selv. Hvert rom, hvert skap ble ferdig før neste oppgave ble gitt? Det ene tok det andre og jeg føler en indre ro i meg selv nå.  Nina har rett, er det kaos og for mye ting rundt deg er det sikkert inni deg også.”

 • Marianne Seromaa

  Marianne Seromaa

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  "Bare tanken på å begynne å rydde i huset gjorde meg utslitt. Med ryddekurset til Nina fikk jeg overkommelige oppgaver - som jeg taklet - som ga meg 'guts' til å fortsette ryddingen. Det handler ikke bare om å rydde - men å endre vaner for å holde det ryddig. Det er DET som er det unike med Nina's kurs. Livet føles lettere med færre ting som 'tynger'. Anbefales!"

 • Grethe Christoffersen

  Grethe Christoffersen

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  "Rydde-kurset til Nina er til stor hjelp for å rydde opp i gammelt rot som har samlet seg i boder og kjeller i årevis. Kurset gir mange praktiske innspill og er en god motivasjon til å komme i gang...og ikke minst til å fortsette ryddingen. Jeg anbefaler absolutt dette bevisstgjørende kurset!"

HVORDAN VIRKER 21 DAGER RYDDEBOOTCAMP?

21 Dager Rydde Bootcamp gir deg daglige små oppgaver over 21 dager for å skape nye vaner, og bryte de gamle som ikke fungerer lengre.  For å plass til noe nytt må du slippe det gamle.

Du får oppgaver for både livet og hjemmet. Dette er ikke et kurs som bare hjelper deg til å rydde i hjemmet, det hjelper deg til å rydde i livet. Alt er logisk oppbygget og satt sammen i et system som virker. 

Hver dag i 21 dager får du en e-post tilsendt av meg. hver oppgave har en pdf fil og en video, Du kan sette epostene på pause, hvis livet kommer i veien. Du kan også starte de på nytt hvis du ønsker en ny runde, og kanskje gå enda dypere?

 • Hjem

  1. Grunnmuren for å ha et ryddig hjem.
  2. Hvor skal du starte?
  3. Ryddig kontor og klar karriere.
  4. Dype drømmer og ryddig soverom.
  5. Enklere rom.
 • Sinn

  1. Nei er det første steget til suksess.
  2. Start smått.
  3. Skru av forstyrrelsene.
  4. Klar intuisjon.
  5. Ryddig kommunikasjon.
 • Sjel

  1. Morgen ritualer.
  2. Finn din indre kilde, rydd vekk andres meninger.
  3. Mindfulness som en daglig praksis.
 • Facebook

  1. Delt glede er dobbelt glede.
  2. Delt sorg er halvert sorg.
  3. Ikke gå alene.
  4. Bli med i Facebook og få et nettverk som heier på deg.

HVA OM..........

Kanskje du tenker.....hva om jeg ikke kan henge med hver dag i 21 dager? Jeg skal på ferie, eller jeg er opptatt, eller jeg får besøk eller det skjer så masse i livet mitt at jeg ikke har tid til å gjøre oppgavene!

Ingen grunn til bekymring,  ta kurset i ditt eget tempo. Hver epost har en pause og en re-start knapp. Og hvis du ønsker etter 21 dager og kjøre kurset en gang til, ligger det en knapp siste dagen med en; Starte på nytt, knapp. Å rydde er som om å skrelle en løk. For hver gang du slipper noe vil du oppdage at det er mere du kan leve bedre uten. Det finnes ingen perfekt tid. Du vil alltid har ting som skjer i livet ditt. Hopp nå og gjør det klar til denne livs-endrende reisen. 

MELD DEG PÅ HER

Om Nina Wolther

Jeg er Nina Wolther, forfatter, feng-shui ekspert, og ryddeguru. Etter å ha gjort hundrevis av feng shui-konsultasjoner i USA, Europa og Asia ser jeg at mange av de samme problemene går igjen. Vi har for mange ting. Livet er for fullt rett og slett.

Vi er flink å sette oss nye mål og ha store drømmer, men skal vi ha noe nytt inn i livet må det være plass til det. Mitt motto er: Vi trenger ikke flere ting for å bli lykkelige, vi trenger færre. 

I tillegg til feng shui er jeg utdannet Coach og har tatt en rekke alternative utdanninger innen helse og bevissthet både i østen og vesten. Det viktigste jeg har lært på denne veien er at du må jobbe både med innsiden og utsiden, og det kan gjøres enkelt. 

MELD DEG PÅ HER
 • 21 dager Ryddebootcamp er for deg som: 

  Føler det overveldet av for mange ting. Ønsker å få noen nye vaner
. Kan sette av 20 - 30 minutter daglig.
 Drømmer om et enklere liv. Er klar for å tenke på en annen måte. Føler det er mer i livet, som du ikke har tid til.
 • 21 dager Ryddebootcamp er IKKE for deg som:  

  Ikke ønsker å ta tak i livet ditt. Tror at å rydde er kun å flytte rundt på ting. Kan ikke sette av tid til å endre livet ditt. Liker ikke endringer. Vil ikke ta ansvar for ditt liv. Tror at alt bare skjer av seg selv.
 • 21 Dage Rydde Bootcamp gir deg daglig inspirasjon for å skape et enklere liv og ryddigere hjem.

  Det tar 21 dager å endre en vane. Skippertak fungerer ikke. Det er små daglige steg i riktig retning.


  Ønsker du å ta programmet flere ganger - bare start epostene på nytt. Jeg gir deg ubegrenset tilgang til denne fantastiske livs endrende reisen.


  Å rydde er som å skrelle en løk, Du rydder vekk lag etter lag med unødvendige ting i livet og hjemmet. Ting du vil oppdage at du kan leve bedre uten.


  Hvis livet kommer i veien, kan du sette kurset på pause. Du får eposter hver dag i 21 dager, pause dem hvis du trenger mere tid, eller ta en ny runde hvis du ønsker å minimere livet mer.


  Du får tilgang til vår medlemsportal på nett hvor du kan se imspirasjon video relatert til dagens oppgave, samt laste ned PDF filen, som du også får tilsendt på mail, slik at alt er samplet et sted. Vi har også en lukket Facebook gruppe.


  Prisen for dette kurset er kr. 2681,- det er høst og beste tiden å rydde, meld deg på NÅ og betal kun to måneder á kr. 490-, for alt dette, hvis du er rask og melde deg på.


  ...og jeg vet at hver eneste av disse oppgavene vil hjelpe deg til å leve et både dypere og rikere liv.

PENGENE TILBAKE GARANTI 

Prøv kurset en uke. Hvis du føler det ikke er for deg, sender du meg en epost og jeg returnerer gladelig pengene dine. 21 Dager Rydde Bootcamp er skapt for å hjelpe deg. Hvis det ikke et program utviklet for å hjelpe deg. Du har alt å vinne og ingenting å tape.