Rituals of Tea

ØKOLOGISKE TEER, BØKER, JOURNALER OG GUIDEDE MEDITASJONER

Vi en liten, eksklusiv livsstils butikk som tilbyr et utvalg av langsomme, bærekraftige varer fra Sri Lanka og andre steder jeg personlig besøker. Produkter som inspirerer deg til å slakke ned på tempoet og skape ditt hjem og liv som et fristed for kreativitet, hvile og vekst. Her finner du bøker for ditt hjem og din sjel, guidede meditasjoner, og meditasjonskurs. Balanserende teer og te-ritualer som stimulerer alle dine sanser.

Shakti Publishing

BØKER FOR HELE DEG

Som Indie forfatter har Nina etablert mitt eget forlag, hvor jeg gir ut bøker som inspirerer deg til å leve et bedre liv, en rikere hverdag, og hvordan alt henger sammen. Temaene er inspirert av den østlige tankegangen, hvor det er fokuset på helhet.

Rituals of Tea

Å drikke en kopp te er som en mindfulness praksis som hjelper deg å stoppe opp og verdsette øyeblikket. Teen er for oss både en lidenskap og et eventyr. Det er lidenskapen til de grønne tehagene, langt oppe i høyfjellet i Sri Lanka og menneskene der som har inspirert oss til å skape et økologisk temerke. Her finner du både muligheten til å kjøpe te enkeltvis og etterhvert tea-abonnement som inviterer deg inn i teens magiske verden.